SPONZORKA PLAĆA PILETINI ZA S**S! Voli svojim BEBICAMA da ispuni sve želje, a daje im i DŽEPARAC: Sada traži još LJUBAVNIKA! VIDEO – Otprilike Novo
Portal October 12, 2022

Jedna žena, koja je nedavno postala apsolutni hit na društvenoj mreži Tiktok, po imenu Kara, sponzoruša je mlađih muškaraca koji su joj se spremni predati u zamjenu za novac.

Na ovoj mreži je sa svojim ljubavnicima podijelila detalje iz svog života i otkrila kako se ponaša prema njima, a pozvala je i druge mladiće da joj se jave kako bi im postala sponzor. Objasnila je zašto je za nju plaćanje mlađih ljubavnika nešto “fantastično”.

Kako je otkrila u jednom od svojih videa, zarađuje na razne načine, ima nekoliko poslova, ali ništa je ne čini sretnijom nego razmaziti svoje “bebe”, kako ih naziva … svoje ljubavnike, i kupuje im sve što im srce poželi, i ne samo da im plaća za seks, već im daje i džeparac.

– Kad vidim kako mojoj bebi cakle oči kad joj dam džeparac, to je najbolji osjećaj na svijetu – kaže sponzoruša i objašnjava da se osjeća kao da je učinila “dobro djelo” koje joj svaki dan uljepša dan. vrijeme.

OVDJE

Tim novcem obično plate stanarinu ili auto, što god im treba – kaže Kara i dodaje da uvijek provjeri na što potroše novac jer ne želi da ga “bace”…

OVDJE

Kara je otkrila i da su neke njezine “bebe” željele luksuzne automobile, Lamborghinije, jahte ili skupu odjeću, dok su druge samo čokolade. Kara je rekla da su sponzoruše “vrlo odane žene”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*