P0*RN0 SKANDAL TRESE SRBIJU! Upetljan i Predsednik Srbije i njegova zastupnica! “Cura na snimci psuje, ja ne. I ne radim takve stvari s više ljudi.. – Otprilike Novo
Portal October 13, 2022

Niti jedna ne može proći bez vrlo neobičnih priča koje su vezane za ove krajeve. Jednostavno smo živjeli u vremenu reality showova, kada starlete diktiraju neke osnovne norme ponašanja, možete li onda zamisliti do kuda smo došli kao društvo? Svakako najbolje rečeno o osobi koja se želi probiti i pokazati neki intimni snimak.

U svijetu poznatih najbolje je to objasnila Severina, koja je od 2004. poznata po svom poznatom videu s jahte. Karijera joj je definitivno eksplodirala, a onda je na ovom videu praktički izgradila cijelu svoju karijeru. No, danas ne govorimo o estradi, već o politici i poznatoj srbijanskoj zastupnici koja je preko noći postala glavna tema pisanja srpskih medija.

Sada je Đorđe Višekruna objavio intimnu snimku djevojke za koju je rekao da je Staša Stojanović, sadašnja zastupnica Vučićeve napredne stranke. Naime, na snimci se vidi djevojka s trojicom muškaraca, a odmah je najavila i tužbu protiv svoje saborske kolegice: “Ljudi koji me poznaju nisu htjeli ni kliknuti na tu snimku jer znaju da ja takve stvari ne radim s više ljudi, a kamoli da se tako nešto igra.” javnosti. Djevojka na snimku ni ne liči na mene, nema ni glas sličan mom, a još i psuje, a ja to nikad ne radim”, rekla je Staša Stojanović za najžena.rs.

“Opraštam svima svaki kamen bačen na mene, ali tamo gdje pretjeraju kao u ovom slučaju bit će podignute kaznene prijave jer ja ništa ne skrivam. Ja sam borac koji ulazi u ring kad svi bježe. dodala je Staša.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*