SEKA: KADA SU ČULI DA MI JE MAJKA MUSLIMANKA, GURALI SU ME, PLJUVALI, CEPALI MI MAJICU – Otprilike Novo
Portal October 13, 2022

Kada je u pitanju Seka Aleksić, ona je na estradi već dugi niz godina, a njene pjesme već godinama uveseljavaju brojnu publiku i brojne generacije. Što se privatnog života tiče, nikada nije imala problema s otkrivanjem svojih tajni. Više je puta u svojim ispovijestima isticala kako joj djetinjstvo nije baš u najljepšem sjećanju. Danas vam otkrivamo zašto je to tako.

Naime, ona je cijelo djetinjstvo živjela kao siromašna osoba, a još kao djevojčica je više puta svjedočila nasilju nad ženama i nasilju u obitelji, gdje je njen otac više puta fizički napadao njenu majku. Seka je ispričala da je njen otac zapravo bio dobar čovjek u duši, ali da alkohol uzima danak. Majka više nije mogla da izdrži i pokrenula je razvod, a nakon nekog vremena majka je našla drugog muškarca kojeg su Seka i njen brat brzo prihvatili, a i on njih.

Provodio je puno vremena s njima i činio sve da im pomogne i olakša život. Seka je istakla da je čak išao i kao nadničar kako bi zaradio novac za Sekinu mjesečnu autobusku kartu kako bi mogla ići u školu. Sa šest godina njena obitelj se iz Zvornika preselila u Banju Koviljaču. S obzirom da su živjeli u vrlo teškim uvjetima, prvo su bili u izbjegličkom smještaju, a kasnije su se preselili u staru školsku kuću. Nisu imale kupaonicu, nego bi se kupale kod susjeda.

Također, prilikom selidbe nisu ponijeli svoje stvari sa sobom. Djeca u školi su je ismijavala i zadirkivala je o životu kojim je u tom trenutku živjela. Često bi je gurali, pljuvali, ai poderali joj košulju, pogotovo nakon što bi saznala da joj je majka islamske vjeroispovijesti, ali zahvalna je na svemu tome jer joj je pomoglo da postane to što je danas.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*