ZAISTA OPASNO- KAKAV SE OBR*ČUN UPRAVO DESIO U ZADRUZI- OVO JOŠ NIJE VIĐENO- U GLAVNOJ ULOZI MAJA MARINKOVIĆ (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 13, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se sudionika reality showa, a kao što već iz naslova možete zaključiti, danas ćemo govoriti o Maji Marinković koja je aktualna sudionica šeste sezone reality showa Zadruga. , koja je trenutno, ali i godinama unatrag, jedna od glavnih tema ovog reality showa, a zbog svog fizičkog izgleda koji se tijekom godina dosta promijenio, doslovno rečeno, danas ne liči na sebe, a sve jer je radila niz estetskih korekcija. Ovu sezonu započela je jednom ljubavnom vezom, koja doista nije dugo trajala, a bila je to s dečkom njezine dobre prijateljice Stanije Dobrojević.

Stoga su mnogi mišljenja da je u vezu s Markom ušla iz principa te da joj se on baš i ne sviđa. Naime, osim s mojima, ona je u dobrim odnosima i s Ivanom Marinkovićem, pa se za izbor najsamodobitnije okomila na njega, dirnula ga gdje nije smjela i istaknula sljedeće:

“Što se tiče ove teme, to je po meni najgora kvaliteta koju čovjek može posjedovati. Čovjek koji misli samo na sebe, a ne na druge ljude. Glupost je da te ljude navodim kao nove i tako dalje. Spomenuo bih Ivana Marinkovića, jer ako si usamljen u odnosu na okolinu, onda si takav i prema drugim ljudima. Ako idemo na klupu i ostalo, možemo i o tome reći. Mislim da je Ivan sebičan kada pozdravlja svog psa, a ne svoje dijete” – rekla je Maja, a nakon kraće svađe dodala je i ovo: “Ne želim ulaziti u osobne sukobe ostalih zadrugara, ali ja ne vrijeđaj ničije dijete. Mislim da je loša osobina ako ne vodite računa o nečemu što ste napravili, a da ne pozdravite dijete i tako dalje, a pozdravite psa.” Evo pogledaj,.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*