DESNA D0J1KA VELIČINE A, LEVA C KORPA! Devojka progovorila o asimetričnim grud1ma: Šokirala svojim priznanjem, sad joj APLAUDIRAJU! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 15, 2022

TikTokerica i modna influencerica, specijalizirana za punije žene, Shelby Tomalin u videu je spomenula društvenu normu i standard ljepote koji bi voljela nestati Shelby prihvaća svoje nesavršenosti kojih se prije sramila, ali društvo ne.

U novom videu otkrila je da se osjeća nelagodno zbog svojih asimetričnih grud11 u odjevnoj kombinaciji koju je upravo isprobala.

U videu pod nazivom “Možemo li normalizirati prikaz različitih veličina grudIIUi na društvenim mrežama?”, nosila je jednu od popularni outfiti: plava majica bez rukava – bijele prugice i poderane traperice, piše The Sun.

Bila sam tako samosvjesna dok sam snimala ovaj video. U stvarnosti nisu sve grudi simetrične i čvrste”, rekla je Shelby, otkrivši da je njezina desna do.ka veličine A, a lijeva C veličine. Na kraju videa izgledala je iznervirano i poraženo svojim pokušajem da izgleda savršeno.

OVDJE

Normalizirajmo gledište o različitim veličinama grudi. Mislim da na TikToku nikada nisam vidjela žene s različitim veličinama grud11 – istaknula je.

Uvjeravajući druge žene u njihovu ljepotu, dodala je:

– Ako ste to vi, molim vas znajte da je to normalno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*