ŠOK! RADIN OPSEDNUTI FAN OBJAVIO FOTKU GOIE DEVOJKE I TVRDI DA JE TO PEVAČICA! Kaže da joj je platio 10.000 € za s*ks: Nisi loša – Otprilike Novo
Portal October 15, 2022

Pjevačica Rada Manojlović našla se u epicentru skandala kada je njen obožavatelj Dario Šogorović javno rekao da joj je navodno platio 10.000 eura za intimne odnose s njom, kao i da je s njom radio stvari koje mnogi ne bi dopustili.

Nakon ovih tvrdnji Rada se odmah oglasila i rekla da ju je zamolio da se slikaju na koncertu, kao i da će o ostalim optužbama raspravljati na sudu.I

pak, bivša učesnica rijalitija “Parovi” nije tu stala. . Naime, on je podijelio fotografiju gole djevojke za koju tvrdi da je Rada, ali joj je prekrio lice pa se ne vidi jasno o kome se radi. Zatim je dodao da voli da ga brani:

– Volim kako me brani. Mala duša! Zbog te izjave, moram priznati, niste bili toliko loši u krevetu, ali ipak niste vrijedili novca.Manojlović je odlučila slučaj prijaviti policiji i od nadležnih zatražiti zaštitu zbog nasilja koje je pretrpjela.

– Rada nije nikakva skandalozna osoba, bila je šokirana kada je obožavatelj zloupotrijebio njihovu fotografiju i optužio je da naplaćuje seksualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za svoju obitelj, da se trudila da ih nikada ne istroši.

Zato joj je jako teško palo što se njeno ime povezuje s prostitucijom – rekao je na samom početku razgovora izvor koji otkriva da pjevačica ne planira sjediti skrštenih ruku.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*