DEVOJKA NUDI NEV1N0ST NA ULICI: Kad čujete za šta hoće da je trampi, biće vam muka, a ona kaže: Slobodno me snimajte nije me sram! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 16, 2022

Ako ste čuli za portorikanskog repera Bad Bunnyja, onda znate da je najavio da ide na turneju. Tisuće njegovih obožavatelja na sve načine pokušava doći do ulaznice.

U to je ime 18-godišnja djevojka izašla na ulicu i, po svemu sudeći, sasvim ozbiljno ponudila svoju nev1n0st onome tko joj dopusti da uživo vidi i sluša svog omiljenog izvođača.

Njezinu ponudu mobitelom je snimio muškarac iz Guayaquila u Ekvadoru, kojem je djevojka u kratkom razgovoru objasnila da se na ovaj korak odlučila jer joj roditelji nisu htjeli udovoljiti molbi,

“Spremna sam na sve, Velika sam obožavateljica Bad Bunnyja.

OVDJE

Želim svoju kartu sada na pozornicu, a onda želim upoznati njega”, rekla je i hladnokrvno odbrusila da mrzi raditi kako bi si sama priuštila novac za kartu.

“I da, stvarno sam djevica. I, ne, smeta mi što me snimate. Baš me briga, nije me sram”, rekla je djevojka sugovorniku i upitala ga želi li biti taj koji će je devirginizirati.

Bad Bunny turneju započinje koncertom u Orlandu početkom kolovoza, au Ekvador stiže sredinom studenog.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*