NAJPOZNATIJA SRPSKA P*RN0 GLUMICA SE OVAKO SPREMA ZA NOVE FILMSKE IZAZOVE: Došla u rodni kraj, a evo šta trenutno radi u Srbiji! – Otprilike Novo
Portal October 16, 2022

Ivana Slavković, poznatija kao Cheri Kiss, trenutno se smatra jednom od najvećih svjetskih zvijezda filmova za odrasle. Ovih dana posjetila je rodnu Srbiju.

U trenirci i šeširu, pokraj kockastog stolnjaka, Cherry Kiss je u usta stavljala kolutove luka i natočila vrč rakije.

Srbija zauvijek”, napisala je ispod fotografije. Na stolu se vide domaći kajmak i ajvar.

Ivana Slavković rođena je u selu Šarlinac pokraj Niša, a danas je mnogi bolje poznaju pod umjetničkim imenom Čeri Kis koje je uzela kad je s osamnaest godina ušla u industriju filmova za odrasle. Karijeru je započela u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, a trenutno je mnogi smatraju jednom od najpopularnijih glumica na svijetu.

Snima s najvećim producentskim kućama, uglavnom u Americi. Ivana, kako je sama u nekoliko navrata istaknula, dolazi iz vrlo konzervativne obitelji, a otac ju se praktički odrekao kad je saznao čime se bavi.

OVDJE

Čak je u jednom trenutku odlučila odustati od snimanja filmova za odrasle, kada se pojavila kao sudionica reality showa “Parovi”.

No, ubrzo se vratila u industriju za odrasle i ubrzo izgradila impresivnu karijeru, počevši zarađivati ​​velike honorare.

Nedavno je osvanula stara snimka Ivaninog prvog castinga za ulazak u svijet porno industrije, a u razgovoru s francuskim producentom otkrila je motive zašto se ovim poslom želi baviti pred kamerama uz pratnju prevoditelja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*