“VELIČINA NIJE BITNA”: OTKRILA I ŠTA JOJ JE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ RADIO!! Goca Tržan progovorila o najdubljoj 1nt1mi i šokirala mnoge – Imala sam s**s na raznim mestima!(VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 16, 2022

Pjevačica Goca Tržan poznata je po tome da nema dlake na jeziku otkako se pojavila na estradi, a svom karakteru i stavovima ostala je dosljedna i nakon toliko vremena, pa je jedna od onih pjevačica koje javno govore o tabu temama i o svom privatnom životu.

Ovog puta pjevačica je zašla u dublju intimu, te progovorila o svom int1mn0m iskustvu tijekom života i iznenadila mnoge svojom otvorenošću i sirovom iskrenošću. No, ja sam najopuštenija u spavaćoj sobi.

Naravno, vidim da se ljudi još uvijek naježe kad netko otvoreno priča o se.., ali mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji trebaju s djecom razgovarati o s.. kako kasnije ne bi bilo nekih stvari koje se puno teže podnose”, rekla je Goca Tržan.

“Prije svega mislim na pobačaje i slično. Djeca su nam neodgojena pa ne čudi kakva je statistika.

Što se tiče Kristijana Golubovića nemam šta da kazem za njega osim da nikada nismo imali nikakve odnose i najviše me pogodilo toliko lazi sto je iznio o meni.

Uostalom, nema ništa loše u čekanju. Veza je najbolja u kasnijim godinama, meni je to najbolje nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju što žele i ne pristaju na sve i svašta”, dodala je pjevačica koja u petom desetljeću izgleda odlično.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*