BILJA I ACA SU VAN SEBE: SIN JEDINAC SAOPŠTIO Š0KANTNE VESTI : NIJE MOGUĆE – Otprilike Novo
Portal October 23, 2022

I danas je javna scena jedna od tema o kojoj ćemo pričati, pa ćemo se dotaknuti vrlo popularnog bračnog para, a to su Biljana Jevtić i Aca Ilić, koji važe za jedan od najdugovječnijih i najskladnijih parova u javnosti. scena. Tako su nedavno medijima predstavili sina jedinca na kojeg su jako ponosni. Naime, kako i ne bi kad je Ivan u roku stigao do završne godine studija Prava, a redale su se desetke jedna za drugom.

– Kad su me pitali jesam li stroga, govorila sam da nema vremena za spartanski odgoj, samo za ljubav. Nećete pogriješiti ako dijete volite bezuvjetno, tako ćete samo napraviti osobu koja će tu istu ljubav sutra prenositi – smatra Aca. Tako Ivanov Instagram, kao i kod mnogih mladih ljudi danas, pokazuje kako provode vrijeme, pa je na njemu vidljivo da osim uspjeha na fakultetu, ovaj mladić ima mjesta i za romantiku. On je u kolovozu bio na odmoru u Budvi s djevojkom Draganom, a uz zajedničku fotografiju napisao je kratku poruku: Ljubavi moja.

Kada smo pitali njegove roditelje, koji su u braku od 1989. godine, hoće li biti većeg slavlja kada Ivan diplomira ili kada se oženi, Aca Ilić nam je otkrio: – I jedno i drugo, sve je u redu. Prvo fakultet, pa brak. A čim diplomira, javno obećavam, mama i tata će mu prepisati stan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*