“HTEO JE DA ME UVUČE U EL1TNU PR0ST1TUC1JU” Jeremićka otkrila detalje: Nuđeno mi je BOGATSTVO da budem zadužena za FUDBALERE! – Otprilike Novo
Portal October 23, 2022

Voditeljica Jovana Jeremić ispričala je kako ju je izvjesni muškarac na početku njezine karijere pokušao uvući u elitnu p–.

Naime, kako je čovjek uletio, bio je upućen u njenu inteligenciju, ali i znanje španjolskog jezika, pa ju je čak 12 sati nagovarao da pristane, obećavajući joj bogatstvo.Pokušali su me uvući u p… na početak moje karijere. Neću reći koji je čovjek to pokušao učiniti.

Planirana sam za najelitniju pr…, jer sam hiperinteligentna i ponuđeno mi je da radim s najjačim muškarcima na svjetskoj razini.

Bila je to otvorena ponuda. Ponuđeno mi je sve, cijelo bogatstvo, da me uvuku u elitnu pr.., da budem žena zadužena za nove jake muškarce svijeta, što iz svijeta nogometa prije svega, jer savršeno govorim španjolski i ovo su trenuci u mom karijeri gdje sam položila ispit – rekla je Jovana.

Taj me čovjek uvjeravao dvanaest sati. Nudio mi je sve na svijetu. Čak znam i rečenice koje mi je govorio, imao sam tada 24 godine.

Upravo sam završio fakultet, sve je počelo kada su s mog fakulteta dobili informaciju da sam visoko inteligentan i da imam tu fatalnu osobinu u sebi.

Moj odgovor je bio ne. Taj dan su me spasili post i vjera. Bog. Bilo je to najveće iskušenje u mom životu. Jedan od uvjeta je bio da se više nikada ne javim roditeljima, to mi je bilo crveno svjetlo u glavi. Rekao mi je da nosim haljine od 5.000 eura, a ne od 5.000 dinara, bila sam na početku karijere, oni su išli na to. Mislili su da se pr0dajem za novac – rekao je Jeremić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*