SK1NULA SE RTS VODITELJKA! Uvek zakopčana do grla, ovim fotkama dokazala da je prava S**S b0mba: Evo šta je rekla o novom dečku – Otprilike Novo
Portal October 23, 2022

Voditeljica nacionalnog servisa Slađana Tomašević početkom rujna napunit će 49 godina, a mnogima je oduzela dah objavivši fotografije u kupaćem kostimu s godišnjeg odmora Malo tko je mogao pretpostaviti da smo zbog profesionalnog kodeksa.

Pogledajte dotjeranu od glave do pete na malim ekranima Javnog servisa da Slađana Tomašević ima tijelo dvadesetogodišnjakinje pa je mnoge oduševila svojim seksi izgledom.

OVDJE

Tim više, sve je oduševilo kada je na društvenim mrežama poslala razglednice s mora u kostimu koji je otkrivao njezino isklesano tijelo.

Salve komplimenata pale su momentalno, a govorila je kako joj je ljepota više smetala nego pomagala u karijeri, a danas komplimente prima sa smiješkom.

OVDJE

– Ne smetaju mi, naravno. Svatko voli kompliment. Ljepota žene dolazi iznutra.

Zadovoljna, ostvarena i ispunjena žena jednostavno je lijepa, takva zrači, a ljepota je relativna stvar, kaže Slađana, a na pitanje ima li neugodnih i neumjesnih komplimenata, odgovara:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*