VODITELJKA SA NACIONALNE FREKVENCIJE JE PR0ST1TUT1KA: Klupko se odmotava, VEOMA JAK političar ju je PLAĆAO!! – Otprilike Novo
Portal October 24, 2022

Još se nije slegla prašina koja se svojevremeno digla oko knjige Mihajla Maksimovića “Mnogolika Marija Magdalena”. Iako najpoznatiji balkanski makro u svom čitanju nije otkrio niti jedno ime, klupko se odmotava.

– Elena iz njegova romana je navodno, zapravo, najpoznatija voditeljica s nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koju je u knjizi nazvao “pametnom” jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri ili četiri jezika, radila je kao prostitutka i prije nego što ga je upoznala.

Kako obitelj i prijatelji ne bi posumnjali što radi, nije obilazila noćne klubove niti izazivala pozornost javnosti.

Tada je imala jasan cilj – postati voditeljica, u čemu joj je Maksimović pomogao preko svojih veza, a prvi novac zaradila je od klijenta kada je starijeg muškarca, kojeg je srela dok je čekala taksi, odgovorila na njegove poziv na susret: –

Da, ali moja ljubav ima svoju cijenu. Drugog je upoznala u baru. Potom se u tom poslu okušala u Dubaiju, gdje je bila na poslovnom putu zbog obitelji, no brzo se vratila u Srbiju i tada ušla u svijet Mihailova.

– Elena je bila jako predana svom poslu, a tijekom prve godine rada u tvrtki oko nje se stvorio krug klijenata koji su bili ozbiljni i uspješni ljudi. Postala im je stalna djevojka, nisu je mijenjali. Najdraži klijent bio joj je političar – otkrio je Maksimović u knjizi.

Političar, kako je opisao, nikad se sam nije javio da bi dogovorio sastanak s Elenom, uvijek je zvao njegov vozač. Prilikom prvog susreta vozač je rekao Mihailu da političar “povremeno želi lijepo društvo, ali ima jedan uvjet – da djevojka nikome ne kaže njegovo ime”.

S tim moćnikom viđala se godinu i pol. Počastila se novim automobilom. “Golf” je zamijenila “audijem” sa pogonom na sva četiri točka – Mihailo je bio uvjeren da joj je političar kupio auto, ali ju nikada nije pitao.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*