Profesorka nađena sa devetoricom učenika u sobi!SUD JE TERETI,ALI NJENE ZRTVE TRAZE SLOBODU ZA NJU (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 25, 2022

U Glazgovu se nastavlja suđenje profesorici fizičkog vaspitanja Melissi Tweedy, koja je optužena za se… odnose sa studentima na maturalnoj večeri nakon što je popila veću količinu alkohola.

Navodno je spavala s jednim od bivših učenika, poznatim samo kao učenik A, koji je danas svjedočio na saslušanju Generalnog nastavnog vijeća za Škotsku, prenosi Glasgow Live.

Tweedy, koji je radila kao nastavnik fizičkog vaspitanja u srednjoj školi Glenifer u Pejsliju, navodno je neprikladno plesala sa učenicima pre nego što je spavala sa učenikom, koji je tada imao 18 godina. Učenik je na saslušanju rekao da mu je “žao” zbog prigovora.

Profesor Twidi, koja sada ima 27 godina, je pod istragom zbog incidenta. On je u svom iskazu priznao da ju je poljubio u hotelskoj sobi prije s sa njom.

Student A je otkrio da je popio oko tri ili četiri pinte piva, flašu vina, nešto žestokih pića, rum i šopove.

Tvrdi da je Tweedy, koji sada živi u Dubaiju i radi kao učitelj joge, proveo noć u sobi prije nego što je otišao oko 8 ujutro sljedećeg dana.

Zao mi je profesorice nije kriva i nadam se da će uskoro na slobodu izjavio je ovaj sretni dječak.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*