STARLETE SU POSTOJALE I U JUGOSLAVIJI, A ONA JE PRVA: Njene G0ILE FOTKE svi pamte, a danas je SENZUALNA B0MBETINA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 25, 2022

Krasila je naslovnicu “Playboya” 1981. godine i snimila niz reklama, a danas izgleda bombastično Ako ste mislili da su starlete novost i produkt današnjice, varate se. Ovaj fenomen postoji stoljećima, iako je uvijek nosio duh svog vremena.

Dijana Niven Bećirović, koja je važila za najpoznatiju starletu u regiji, bila je izvorište bivše Jugoslavije.

Na specifičnu ljepotu i šarm ove plavuše pali su i muškarci, i to ne samo domaći; zavodila je i velike svjetske face.Proslavila se kada je 1976. pozirala gola za magazin “Start”, iako je i prije toga kročila u vode manekenstva. Osim naslovnice ovog časopisa, 1981. godine krasila je i naslovnicu “Playboya” te snimila niz reklama.

Sredinom 80-ih napušta Jugoslaviju i odlazi u Italiju, gdje se nakon uspješne manekenske karijere okreće novinarskom pozivu.

Novinarstvo je “priraslo” Diani, pa se ubrzo našla na talijanskoj RAI televiziji, gdje je radila dvije godine i intervjuirao je, između ostalih, papu Ivana Pavla II., Benedikta XVI., Pavarottija, ali i slavnog vozača Formule 1 Ayrtona Sennu.

OVDJE

Lista njezinih ljubavnika bila je podugačka, a tu su Zdravko Čolić, Al Pacino, Goran Bregović, Mick Džeger…

Zanimljivo je da je ova gospođa otvoreno progovorila o druženju s Pacinom, ističući da je glumac divan, ali nimalo opušten dečko.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*