SPAVALA SAM S DVADESETAK MUŠKARACA: Milica Dabović šokirala uživo – otkrila broj partnera, pa spomenula Zlatana! – Otprilike Novo
Portal November 9, 2022

U rubrici “Čuvaj se mojih” Milica je otkrila “kako je došlo do toga da vrhunski sportista snima za Onlifens”, na šta je odgovorila da je to bila opklada i da je htjela “brzo zaraditi”, u čemu je i uspjela. u djelu.. Na pitanje zašto nije zaradila na neki drugi način, Milica je rekla:

“Moja butiga se sprema, ali ne može da mi obezbijedi brzu zaradu i to mi treba. Sve to me ne čini lošom osobom, već sam ja loša osoba.” ali ne znam jesam li primjer mladima”.

Milica je otkrila da godine nisu prepreka za snimanje g0ia: “Ne sramim se ni svojih godina ni svog tijela, volim kako izgledam i ponosna sam na to.

Okolina je oduševljena!”, rekla je Milica i dodala da njenom sadašnjem partneru ne smeta to što radi “jer je čovjek širokih pogleda”, a onda su uslijedila dva pitanja koja su izazvala burne komentare na mrežama:

S kojim muškarcem s javne scene biste snimali “vruće scene”?

“Ne bih snimala ni s kim, to me ne zanima. Meni je Zlatan Ibrahimović dobar dečko”, rekla je Milica, a onda šokirala odgovorivši na posljednje pitanje: “S koliko muškaraca si bila do sada? ”
Sa 20

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*