VELJKO RAŽNATOVIĆ JE PRVAK SRBIJE: Predao pojas Ceci, pevačica završila u SUZAMA! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 11, 2022

Veljko Ražnatović definitivno je mladić koji je, bez previše razloga, vrlo popularan u srpskoj javnosti. Naime, on je od početka, točnije od djetinjstva, na udaru kritika u Srbiji jer je Cecin sin, pa je zbog toga uvijek na udaru negativnih komentara kako je mamin sin i kako sve mu je lakše u životu.

Budimo realni, to je zapravo tako, jer su mu sva vrata otvorena, a dok su njegovi vršnjaci radili na razonodi, da uštede koji dinar, on je uvijek imao svega na tanjuru. No, već s 18 godina počeo je marljivo raditi, te je počeo trenirati najgori borilački sport koji postoji, a to je zapravo boks.

Svi znamo da 90% udaraca u tom sportu završi u glavi, tako da boksači završavaju karijeru jako mladi, a većina njih nešto kasnije ima problema s pamćenjem. Svi dobro znamo kako se danas ponaša najbolji boksač svih vremena Muhammad Ali, koji ima Alzheimera i teško hoda, a teško mu je i pričati. Veljkov skor u amaterskom boksu je bez ijednog poraza do sada, a i zbog toga su ga kritizirali, jer velika većina ljudi u Srbiji smatra da on zapravo ima namještene mečeve, a da mu protivnike plaća majka.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*