DA SE ČOVEK PREKRSTI KADA VIDI! Maja Zaja*ala Bilala, zadrugarima bilo NEUGODNO KAD SU VIDELI AKCIJU… – Otprilike Novo
Portal November 14, 2022

Zadruga 6 polako se bliži kraju trećeg mjeseca prikazivanja, a već su oboreni neki rekordi po gledanosti. Osjetilo se to itekako u prvih mjesec dana showa, kada je u njemu bio Kristijan Golubović i kada su neki njegovi klipovi imali milijunske preglede na platformi Ju tjuba.

Sve je to, naravno, bazirano na fizičkom nasilju, što publika jako voli vidjeti. U tijeku su pripreme za njegov povratak u Zadrugu do kraja mjeseca, a sve je izglednije da će mu prvi čovjek Zadruge Željko Mitrović oprostiti kaznu od 50.000 eura koju još nije platio. Ipak, danas pričamo u emotivnom smjeru, i nećemo o nasilju, nego o Maji i Bilalu.

Vjerujemo da ste vidjeli scene od jučer, kada ga je napala da gleda druge djevojke u Šimanovcima, a na kraju ga je toliko izgrebala po licu da je na kraju moralo reagirati i osiguranje. No, kako to kod njih dvoje biva, odmah je uslijedilo pomirenje, i to onako ispod pokrivača. Tako smo sinoć imali momačku večer, a kad je malo više popila, Maja je shvatila da je u cijeloj svađi pretjerala pa se odlučila zavući Bilalu pod pokrivač.

Akcija je krenula pred svim stanarima u Šimanovcima, a kada su vidjeli da ga je ojačala, nitko nije mogao vjerovati da nema barem zrnce pristojnosti. Pogledajte sami kako je sve izgledalo sinoć…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*