DUGO JE KRILA…Evo kako izgleda Karleuša nakon TEŠKE BOLESTI…Podrška stiže sa svih strana FOTO – Otprilike Novo
Portal November 14, 2022

U nastavku našeg današnjeg teksta fokusiramo se na domaću estradu, koja je svakako u velikoj akciji po pitanju potrage za angažmanima za novogodišnje i božićne blagdane. Jednostavno, kriza je pogodila gotovo svaki segment društva, pa se nešto mora i naplatiti, što se zove najluđa noć u godini.

Dakle, danas pričamo o pjevačici koja definitivno nije bila dugo na estradi, a zove se Olja Karleuša. Posljednje uspjehe datira iz 2010. godine, a od tada nije objavila niti jednu dobru pjesmu. Mnogo je razloga zašto se sve ovako događa, a kako je nedavno rekla u emisiji “IN”, glavni razlog njenog izostanka sa scene je to što je imala vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema.

Naime, sve je počelo pomalo bezazlenim bolovima u predjelu tabana, a kada je stigla liječniku, tromb je već stigao do pluća, a pojavila se i više nego opasna plućna embolija. ” Bolovi su bili takvi da kad legnem, nema ih. Dok ustajem, on se pojavljuje. Da je bilo otekline, posumnjala bih, ali nije. Vratila sam se normalnom životu iako sam i dalje imala bolove. Dva dana je sve bilo u redu dok nisam osjetila da mi je dah sve kraći i kraći, kao kad obučeš nešto jako usko što onemogućuje normalno disanje – prisjetila se Olja kako je sve počelo.

Njen sin Pavle je sve to jako teško podnio, a nije mu bilo lako gledati majku u bolničkom krevetu: “Sve ovo vrijeme ti uzimaš terapiju, lijekove protiv zgrušavanja krvi, a zapravo samo čekaš… Kad je doktor rekao da Nisam mogla ni na wc, to je bio kraj za mene. Slušao sam sve. Nakon odlaska krenuo sam u razne potrage. Nije bilo nasljedno, hvala Bogu. Koji je uzrok – ne znam, ali samo razmišljam o tome da to ostavim iza sebe” – rekla je Olja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*