“OLOŠU, DALA SAM PARE ZA LEČENJE TVOJE MAJKE!- IZ SAŽALJENJA SMO TRPELI TVOJA LUDILA”- JK OBJAVILA PREPISKU SA SINOM MARINE TUCAKOVIĆ, LAĆOM- SPREMA SE LOM! – Otprilike Novo
Portal November 15, 2022

Milan Radulović Laća sin je pokojne Marine Tucaković i nastavio je s poslom kojim se bavila njegova majka, ali to nikako. Otkako je preminula, on se u medijima neprestano svađao s većinom pjevačica, čak je neke optuživao da ne plaćaju usluge njegove majke, a nakon Cece, sada je ušao u duel sa srnom Karleušom, koja je bila više nego blizu njegova majka..

Naime, ona nakon jako dugo vremena sprema novi studijski album, zvat će se “Alfa”, a budući da su na njemu trebale biti neke Laćine pjesme, to se neće dogoditi. “Ovo su poruke Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je sinoć poslao. Imao je DVA teksta na mom nadolazećem albumu. Jednu, na pjesmu Darka Dimitrova, objavio je IZ ČISTA MIRA sinoć na Twitteru. Uz prijetnje. Za oba teksta ovaj “autor” je prije godinu dana, pred svjedocima, plaćen. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom psihičkom stanju i zavisnosti, moji saradnici i ja smo privatno patili od Radulovićevih konstantnih napada ludila i uvreda”, napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Njihovo prepucavanje nastavilo se i na društvenoj mreži Facebook, gdje je poručio da otkazuje daljnju suradnju: “Molit ću vas da prestanete pisati gluposti na Twitteru. Ne moram trpjeti tvoju ovisnost o drogama. Ako napišeš još jednu glupost, tvoji tekstovi neće raditi i tražit će da mi odmah vratiš novac. Iz poštovanja prema Marini, tolerišem tvoje ispade, ali sada si pretjerao”, napisala je Karleuša Laći u poruci.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*