JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA SKANDAL U PROGRAMU Dovela ćerku u emisiju UŽIVO, pa se zbog mezimice POSVAĐALA SA GOSTOM – Otprilike Novo
Portal November 17, 2022

Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da kćerku Leu dovede na posao, pa su djevojčica i njena majka bile u studiju na televiziji “Pink”.

U jednom trenutku jedan od gostiju je prokomentirao kako mala Lea, kako se zove, mora biti uspješna, na što je Jovana oštro odgovorila: Ne mora ona ništa, samo neka mi je živa i zdrava. Ona nije tema emisije, vi ste.

Pošto su me cijeli život tražili da nešto radim, da se udam, da rodim, da budem odličan student, da zarađujem puno novca, da kupim sebi stanove u Beogradu…

Moja kćerka ne mora ništa da radi. . Ne dopuštam da itko u mojoj prisutnosti mojoj kćeri govori da nešto mora učiniti.

– To je mentalitet Srba. Žensko dijete mora sve. Zašto ne pitaš muškarce? Što u većini slučajeva žene podnose. Tko je rekao sinu, moraš zaraditi puno novca. Moraš uzdržavati ženu i svu djecu. Ne, one odgajaju sinove samo za sebe. Istina je – ljutito je rekla Jovana Jeremić u emisiji.

Podsjetimo, voditeljica Jovana Jeremić prije nekog vremena napravila je pometnju “spiskom koji svaki muž mora ispuniti”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*