SRPSKA GLUMICA NAPRAVILA HAOS FOTKOM U KUPAĆEM! Milica Milša golišava i bez šminke – muž je iznenadio PUTOVANJEM! – Otprilike Novo
Portal November 17, 2022

Milica Milša podijelila je fotografiju u kupaćem kostimu i pokrenula lavinu oduševljenih reakcija.

Milica Milša nedavno je proglašena najangažiranijom glumicom domaće scene, te da je samo od telenovele “Igra sudbine” zaradila suludu svotu novca, a sada je svoje pratitelje počastila fotografijama sa odmora, na kojem je odlučila da opusti se i uživa što je više moguće.

Glumica je otkrila da joj je suprug organizirao godišnji odmor sredinom studenog i njime ju ugodno iznenadio. Milica je na ovom izletu vrlo aktivna na Instagramu, a profil joj je preplavljen fotografijama s plaže i s bazena. Na svakoj je pokazala koliko uživa dok je pozirala u kupaćem kostimu, a sada je napravila pravi kaos na mrežama kada je podijelila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu i s čašom u ruci.

Bila je u crvenom kupaćem kostimu, nenašminkana, ali s velikim osmijehom na licu koji je, sudeći prema komentarima, zasjenio mnoge. Brojni obožavatelji ostavili su joj komentar ispod objave, a niko nije istakao da je Milica jako lijepa i vidno zadovoljna žena. “Samo odmaraj”, napisala je ispod slika.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*