OTIŠLA POD NOŽ: Praktična žena kod plastičnog hirurga, sada je prava ljepotica – Otprilike Novo
Portal November 17, 2022

Lepota Nataše Pavlović nije njen jedini, niti njen najveći adut, ali pošto se bavi javnim poslom, normalno je da njen izgled godinama dolazi do izražaja.

Tome doprinosi i činjenica da se Nataša, široj javnosti poznatija kao Praktična žena, zbog istoimene emisije koju vodi, svojevremeno bavila manekenstvom i što je čuvala tajne njegovanog lijepog izgleda, koje svakodnevno spominje i dijeli sa onima koji je prate.

Očuvanje onoga što nam je priroda dala moto je atraktivne voditeljke, koja kroz emisiju često sa gledateljima, posebno gledateljima, dijeli recepte za dugotrajnu mladost.

Nataša godinama priprema maske i pilinge od voća i povrća i svojim primerom pokazuje koliko su efikasni, pa nije ni čudo što su se mnogi iznenadili kada su je videli kod estetskog hirurga.

Ona se na “Instagramu” pohvalila posetom lekaru radi korekcije i lepote, a prvo što su svi pitali bilo je zašto joj je to potrebno. Lepota Nataše Pavlović je, po mišljenju mnogih, jedinstvena, a koža njenog lica i tela i dalje je veoma privlačna i mlada.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*