DOJIM SVOG DEČKA I TO JE OJAČALO NAŠU VEZU! Svog partnera tretira kao BEBU: Otkrili šta rade sa mlekom i da li ga stavljaju u KAFU (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 18, 2022

Lana Michaels živi u Španjolskoj, ima dvoje djece koje je dojila i željela je ponovno osjetiti “ženstvenu energiju” dojenja. Tada je upoznala novog partnera, Seana, koji joj je ostvario tu maštariju – doji svog dečka!

– Željela sam ponovno dojiti, kako bih se osjećala ženstvenije i poželjnije. Palo mi je na pamet da bi Sean mogao pomoći. Isprobali smo to i bilo je potpuno prirodno i normalno te smo uspostavili još dublju vezu – rekla je u jutarnjem programu britanske televizije.

Njih dvoje su se upoznali preko aplikacije za spojeve u kojoj su klijenti vegani, a Lana je ubrzo otputovala u Španjolsku kako bi se upoznali .

– Željela sam da mi se mlijeko vrati pa sam uzimala biljne dodatke prehrani za dojenje.

OVDJE

Uvijek sam se osjećala divno dok sam dojila i Sean mi je puno pomogao. Otvoreni smo, a to je samo dodatno učvrstilo naš odnos – rekla je.

Mlijeko je došlo nekoliko dana nakon uzimanja dodataka prehrani, a Shawn je dojio kako bi potaknuo izlučivanje. Kaže da mlijeko pije odmah, te da nisu “eksperimentirali” s dodavanjem u kavu ili hranu.

Na opasku voditeljice da je čin dojenja seksualiziran, rekla je da se ne slaže.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*