ZARAĐUJE 8.000.000 DINARA MESEČNO NA BIZARNIM ZAHTEVIMA MUŠKARACA: Devojka se ubija od posla, KUPILA kuću, a radi OVE stvari! FOTO+VIDEO – Otprilike Novo
Portal November 18, 2022

Škotkinja Chloe, koja je svojedobno spajala dva posla radeći u pozivnom centru i noćnom klubu, kaže da je sada uspjela otplatiti hipoteku na svoj prvi dom prodajom svojih snimaka na internetu.

Chloe, koja ne želi otkriti svoje prezime, iz Glasgowa, tvrdi da sada zarađuje više od 60.000 funti mjesečno (oko 8.100.000 dinara/oko 70.000 eura) postavljajući slike na stranicu za odrasle, gdje ispunjava i “čudne” osobne zahtjeve. zahtjevi za muškarce.

Ova 25-godišnjakinja oduvijek je sanjala o vlastitom domu i kaže da je štedjela od svoje 16. godine i da je živjela s roditeljima, tako da je uspjela kupiti svoju prvu nekretninu za 210.000 funti 2019.

OVDJE

Samo 12 mjeseci nakon što se pridružila platforma za odrasle koja radi na temelju pretplate – ona tvrdi da je bez hipoteke i da je na putu da kupi drugi dom u sljedeće dvije godine.

Chloe, koja je prošle godine dala otkaz kako bi radila puno radno vrijeme kao kreatorica sadržaja, izgradila je vjernu bazu obožavatelja otkako se pridružila platformi, sa stotinama pretplatnika spremnih platiti stotine za njezin sadržaj – koji stvara kod kuće. No, privatni zahtjevi korisnice za nju su “zlatna koka” jer tu najviše zarađuje, a ponekad su ti zahtjevi od frajera da mu napiše muško ime na tijelo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*