O GOLIM FOTKAMA NAŠE GLUMICE JE BRUJALA SRBIJA, A ONDA JE POBEGLA U INDIJU: Izabrala je DRUGI PUT, a ovako IZGLEDA – Otprilike Novo
Portal November 19, 2022

Glumica Marija Jakšić u jednom je trenutku života shvatila da joj slava ne donosi sreću pa je za sebe izabrala sasvim drugačiji put.

Marija se preselila u Indiju i posvetila svojoj velikoj ljubavi – jogi.Glumu je završila na “BK” akademiji u klasi Radeta Markovića, nakon čega su uslijedile uloge u filmovima “Mala noćna muzika”, “Kordon”, “Mi”. nisu anđeli 2″. , ali i serija “Mješoviti brak” koja joj je donijela popularnost.

No, u jeku slave odbila je glumački poziv i odlučila se odseliti jer, kako je izjavila, nije sretan.

– Otišao sam iz zemlje jer više nisam bio sretan i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove ove drevne metode samorazvoja – ispričala je Marija svojevremeno za „Blic“.


Njih dvoje su dobili sina kojem su dali ime – Tesla, po Nikoli Tesli, našem slavnom znanstveniku, dok Marija danas izgleda sasvim drugačije od svoje verzije koja je poznata javnosti.

Marija Jakšić je srpska glumica i voditeljica, rođena 1978. godine u Beogradu, a sudjelovala je u reality showu Farma te slikala za Playboy.

2007. pozirala je za “Playboy” i zaludila regiju svojim zanosnim oblinama”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*