Jovana Jeremić sprema spisak koleginica koje se bave pros..tucijom: Tri su u strahu, a ovako je sabotiraju! – Otprilike Novo
Portal November 29, 2022

Voditeljica Jovana Jeremić tvrdi da se neke njezine kolegice bave prostitucijom. Naime, Jovana je najavila skandalozno razotkrivanje svojih kolega, kao i to da će objaviti popis svih onih koji su na svoje pozicije došli preko kreveta, kriminalaca, te da ne razmišlja o posljedicama koje ona sama može imati. Zbog toga nitko nije očekivao da će se na njezinoj listi naći i njezine kolege – ispričao je izvor blizak ovoj kontroverznoj voditeljici, pojašnjavajući kako ona ne radi sve zbog gledanosti:

Kada je u emisiji uživo obećala da će objaviti popis svih pro..tutkica koje se bave voditeljskim poslom, dosta njih se našlo, ali i uplašilo s obzirom na to da su s Jovanom u lošim odnosima.

Troje Jovaninih kolega s drugih televizija u strahu od razotkrivanja počeli su paliti telefone kako bi saznali što Jovana namjerava. Zovu je kolege s posla, bliske prijateljice, frizerice, šminkerice da je spriječe da se bavi tom temom – kaže izvor i dodaje:

– Onih nekoliko žena koje su nekada blisko sarađivale s Jovanom, a onda joj okrenule leđa, definitivno su u najvećem strahu.

Jedna od njih je čak pokušala da spriječi Jovanin prelazak na televiziju Pink, pa smatra da Jeremić na ovaj način želi da joj se osveti.

Sve te lažne voditeljice koje za novac pružaju usluge moćnima sada pokušavaju zastrašiti i uplašiti onoga koji ne mari i ne boji se nikoga osim Boga – rekao je Jovanin blizak prijatelj i dodao da su prijetnje koje su joj stizale dodatno pojačane. ustrajati i razotkriti ih.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*