NEĆETE VEROVATI ŠTA SVE NJOJ MOŽE DA STANE ISPOD GRUD1: Kad pogledate šta sve vadi iz BUJN0G DEKOL1TEA ostaćete u potpunom Š0KU! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal November 29, 2022

Velike i teške grud1 problem su s kojim se neke djevojke bore, a ti problemi posebno utječu na položaj kralježnice i držanje, pa ne čudi što se mnoge dame ipak odlučuju na operaciju kako bi smanjile grudi, a Sara je jedna od njih od njih.

Ipak, odlučila je snimiti video i pokazati kako izgleda njezin svakodnevni život prije operacije. Snimka je zaprepastila korisnike društvenih mreža, a pogledana je čak pet milijuna puta! Samo dvanaest sati prije operacije Sara je pokazala da svojim prsima može držati različite predmete koji nisu mali.

Tako je u klipu pokazala kako pod prsa stavlja staklenu bocu, knjige, a pritom može držati dvije tegle.-

OVDJE

Prije nego što odem pod nož, htjela sam vam pokazati što mi sve može stati ispod prsa. Dakle, ovo će biti video koji prikazuje moju policu. Boca vina ili vode, svejedno. Mogu uzeti što želiš, a da to ne držim u rukama – rekla je Sara, a video je u kratkom vremenu prikupio tisuće komentara.

“Ovako možeš švercati što god želiš”, “Joj, ovo još nisam vidio”, “Smanjenje grudi će te preporoditi”,

“Ne bih mogla disati s velikim grudima, to je najbolja odluka koju možeš donijeti “, “Ovaj video je nevjerojatan, ti predmeti nisu laki”, samo su neki od komentara.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*