Hrvatska navijačica se pohvalila: Cijela Doha želi fotografiju sa mnom, ali ja držim distancu! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal November 30, 2022

Magdalena Keškić postala je poznata preko noći u Dohi zbog svog izgleda i navijačkih outfita u kojima je došla bodriti Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu.

Sada je otkrila da nije očekivala toliku dozu popularnosti gdje su je, navodno, primijetili i neki hrvatski igrači.

Njemica bh. korijena vrlo brzo se našla u fokusu stranih medija, a posebno je privukla pažnju Hrvata, kojoj je brzo postalo jasno da je ona njihova omiljena navijačica – Ivana Knoll, pobedila je na takmičenju.

Magdalena je sada susjednim medijima otkrila kako se osjeća dok je boravila u Dohi, gdje je stigla u pratnji muških članova porodice, oca Tomislava, braće Ivana i Mari, te stričeva Vjekoslava i Mate.Iskreno rečeno, nije mi trebalo ova pažnja, ali da, lijepo je, stvarno uživam.

Cijeli grad, bukvalno cijeli grad tražio je od mene fotografiju. Mogla sam da se slikam sa ljudima po tri-četiri sata, prilaze mi sa svih strana, ali ponekad dođe trenutak kada treba da staneš i malo predahneš”, rekla je Magdalena za Večernji list.

Ona je otkrila da prati fudbal i navija za Bayern, dok joj je među hrvatskim reprezentativcima favorit Luka Modrić, a slijede ga Guardiol i njihov golman Dominik Livaković.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*