NIKAD VIĐENA GOL1ŠAVA FOTOGRAFIJA ZLATE PETROVIĆ USIJALA MREŽE: Mnogi ne mogu da veruju DA JE OVO ONA, ŠOK ZA SVE – Otprilike Novo
Portal December 1, 2022

Zlata je kao mlada bila mamac za muškarce, svi su padali na njenu ljepotu, kada je svojim krupnim očima zavodila sve oko sebe Pjevačica Zlata Petrović ponosno gazi šestu deceniju života, a mladost je i dalje krasi.

Ništa drugačije nego prije nekoliko desetljeća kada je pozirala u bijeloj haljini, a spomenuta fotografija osvanula je na Instagram stranici koja njeguje uspomene na slavne osobe.
Na spomenutoj fotografiji Zlata ima ofarbanu kosu u crveno i bijelu haljinu, a mnogi komentarišu da se pjevačica nije mnogo promijenila, ali da je njena frizura pravi hit.

No, frizura nije jedino što privlači pažnju. Zlata je u izazovnoj pozi pokazala svoj najjači atribut, a to su grud1.

Ova golišava fotografija tada je izazvala pravi haos, kao mlada bila je mamac za muškarce, svi su padali na njenu ljepotu, kada je svojim velikim očima zavodila sve oko sebe. Iza sebe ima četiri braka, a danas je slobodna.

Podsjetimo, i Zlata Petorović je u mladosti bila zaručena za Sašu Popovića.

Zlata Petrović se jako iznervirala kada je čula da se njen bivši dečko Saša Popović, s kojim je bila u vezi dvije godine, naljutio na Nedu Ukraden jer ga je spomenula u svojoj knjizi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*