JE L’ TO TEODORA OTVORILA ONLIFENS: Skandalozno izdanje srpske pevačice napravilo pometnju – “Ovo je DNO DNA!” – Otprilike Novo
Portal December 13, 2022

Teodora Džehverović na meti kritika zbog izazovnog stajlinga za spot u kojem joj grudi i intimnu regiju prekrivaju dječje plišane igračke

Teodora Džehverović i Marina Cvetković Mahrina nedavno su objavile duetsku pjesmu “Aventador”, koja je podigla prašinu zbog načina na koji su pjevačice odlučile “najaviti projekt”.

Prije nekog vremena Cvetković je na Instagramu objavila snimku u kojoj je objasnila da ju je Teodora odbila za suradnju, a potom je čak objavila i njihovo dopisivanje, nakon čega je ubrzo uslijedila izlazak duetske pjesme i spota koji su napravili novi kaos. Nakon optužbi da su “zavarali svađu oko recenzija”, korisnici društvenih mreža obrušili su se na Teodorin stajling.

U videu pjevačica nosi grudnjak i tange na kojima vise medvjedići. Svaki detalj njenog golog tijela došao je do izražaja na TikTok videu koji je Teodora snimila radeći na videu, a korisnicima se nije svidjelo što je koristila dječje igračke kako bi izgledala “bezobrazno”.

Radi cenzure video morate pogledati klikom na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*