IZBACILI JE SA STADIONA, SADA SE IVANI SMEJE SVET! Snimak iz Katara napravio HAOS – “Sramota me je što sam iz Hrvatske” – Otprilike Novo
Portal December 14, 2022

Društvene mreže uzburkale su se zbog videa na kojem lijepa Hrvatica Ivana Knol daje intervju na engleskom jeziku.

Lijepa navijačica Hrvatske Ivana Knol izazvala je veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu u nogometu, kako svojim “vrućim” izdanjima, tako i kada je u javnost isplivala snimka na kojoj je vidi kako je zaštitari izbacuju s tribina. Sada se Ivana opet našla u središtu skandala, ali ovoga puta iz drugog razloga.

Ivana je prije polufinalne utakmice između Hrvatske i Argentine dala kratki intervju na engleskom jeziku koji je napravio kaos na društvenim mrežama. Ivanu je reporter iz Argentine pitao što misli da će se dogoditi na utakmici, a kada je navijačica odgovorila na engleskom, mnogi su “zinuli u čudu”.

Ivana Knoll otkrila je svoju prognozu za tu utakmicu, prilično nespretno na engleskom, a potom se prisjetila kako je njezina reprezentacija pobijedila Argentinu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., ne manje vješto izgovarajući riječi na svojoj verziji stranog jezika.

Mnogi je nisu razumjeli, a mnogi su je Hrvati osudili na društvenim mrežama i čak rekli da ih je sada sram jer su iste nacionalnosti kao i ona. “Sramim se što sam iz Hrvatske”, “Tako je to kad se izostaje s nastave”, “Može li netko prevesti?”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Osim Ivane Knol, zvijezda spota je i dečko koji je tijekom intervjua snimio selfie s poznatom obožavateljicom, kao i muškarac koji je rekao: “I ja sam iz Hrvatske”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*