IMAM VEĆE GRUDI OD SORAJE, DOKTOR NAS JE MERIO! Silikone stavila zbog drugarica sada ih vadi – “Moram to da uradim” – Otprilike Novo
Portal December 19, 2022

Pjevačica Goga Sekulić odlučila je izvaditi silikone, a onda otkrila kako je saznala da ima veće grudi od Soraje.

Goga Sekulić, koja se nedavno našla u centru pažnje kada je njena kolegica Ilda Šaulić komentirala njen poznati hit “Gaćice”, odlučila je da izvadi implantate iz grudi. Pjevačica, koja je svojedobno priznala da je 24 sata provela u hrvatskom zatvoru, operaciju je zakazala za kraj siječnja jer, kako kaže, više ne želi imati veće grudi od Soraje Vučelić.

Mnogi misle da upravo Soraja ima najveće poprsje na našoj javnoj estradi, ali Goga tvrdi da je ona ipak rekorderka – “Jednom sam srela Soraju kod istog doktora, a on nam je izmjerio opseg grudi. Rekao mi je da imam veće grudi od nje”, otkrila je pjevačica, koja ipak krije koliko kubika silikona ima u grudima:

“Nema veze, visoka sam i ne mislim da su mi grudi ni prevelike ni premale za moju visinu i težinu. Ipak, odlučila sam izvaditi implantate! Moram to učiniti jer me bole leđa puno… Operirat ću se u Beogradu. Doći će doktor iz Grčke da me operira. Operacija nije jednostavna i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje to učiniti u zima”, rekla je Goga.

Dok čeka intervenciju, pjevačica priznaje da je ispravila sve na sebi – “Grudi sam operirala iako za to nije bilo potrebe. Imala sam dobre prirodne grudi, ali prijateljice su operirale jer nisu bile zadovoljne njihovu veličinu, pa sam im se pridružila. To je bilo prije deset godina, pa je došlo vrijeme da ih promijenim, a usput i smanjim – kaže Goga i dodaje kako ovo nije njezin jedini estetski zahvat:

“Stavila sam hijaluron u usne i ubrizgala sam botoks u lice, ali malo. Mislim da bi svatko trebao poboljšati neke sitnice na sebi”. Goga Sekulić kaže da ne planira ići pod nož iako ima višak kilograma: “Ne planiram operirati želudac. Ta operacija nije naivna! Radije ću biti debela i sretna majka svom sinu nego tanki i neka se bore za moj život kao neki ljudi”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*