UVIJA SE I DIŽE NOGE, A GAĆICA NIGDE! Nikad brutalnija Tea Tairović – šlic do kuka i go stomak, razvalila publiku! VIDEO – Otprilike Novo
Portal December 19, 2022

Tea Tairović održala je još jedan nastup na kojem je plesala i izvijala se pred publikom, a videi su preplavili društvene mreže.

Tea Tairović je svoju karijeru započela u Zvezdama Granda, gdje nije oduševila članove žirija, ali je ipak napornim radom i radom na svom izgledu i glasu uspjela postati jedna od najtraženijih pjevačica na sceni.

Nedavno je progovorila o svojim počecima, te priznala da je bila spremna na sve kako bi se natjerala, a nema sumnje da se isplatilo. Tea danas puni klubove diljem svijeta, a sada je na internetu osvanuo video s posljednjeg na kojem je zapalila atmosferu svojim poznatim plesom.

Vrtila se i meškoljila pred brojnom publikom, a zatim podigla noge dok je nosila suknju i top. Prorez na boku otkrio je njezine vitke noge, a okrugla kopča dala do znanja da ispod ne nosi donje rublje. Tea je svojim nastupom “oduševila” publiku koja je pratila njenu energiju i uživala u prizoru.

Snimak zbog cenzure možete pogledati OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*