IMA 41 GODINU I VAŽI ZA NAJBOLJU RIBU U HRVATSKOJ! Nives Celzijus slavi rođendan, a zbog ovih izdanja su PADALE VILICE! – Otprilike Novo
Portal December 20, 2022

Hrvatska pjevačica Nives Celzijus proslavila je 41. rođendan, a ovo su njena najtoplija izdanja o kojima se naveliko pričalo.

Nives Celzijus važi za jednu od najatraktivnijih Hrvatica, a od jučer je u centru pažnje iz dva vrlo dobra razloga. Prva je njena provokativna numera posvećena Lionelu Mesiju, koji je proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, dok je drugi njen 41. rođendan.

Lijepa pjevačica i vlasnica najvećih prirodnih grudi, zablistala je i golišavim fotografijama bodrejući reprezentaciju Hrvatske, koja je osvojila treće mjesto, dok je golo tijelo prekrila sitnicama i odjećom svoje zemlje. Navikli na njena izazovna izdanja, mnoge je iznenadila jednostavna kombinacija koju je odabrala za proslavu rođendana.

Nives je nosila roze usku haljinu koja je naglasila liniju njenog tijela. Zatvorena do grla i pokrivena ispod kolena, pevačica je sve oduševila. Pogledajte kako je izgledala na 41. maturi, ali na 40. rođendan:

A ovo su njena najveća izdanja:

Više o tome klikom na ovaj VIDEO

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*