PIMPUJE U KORSETU I OBRAĆA SE MESIJU! Jovana Jeremić “lumpovala” u programu uživo – spomenula i Maradonu! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal December 20, 2022

Jovana Jeremić je usred jutarnjeg programa naučila da svodi loptu, a u opisu videa ostavila je posebnu poruku o kojoj se priča.

Svjetsko prvenstvo u Kataru završilo je trijumfom Argentine nad Francuskom, dok je titulu najboljeg igrača osvojio slavni nogometaš i član pobjedničke momčadi Lionel Messi.

Diljem Argentine slavlje i dalje ne prestaje, a na pobjedi su im čestitali i poznati Srbi. Uz Novaka Đokovića i brojne druge velike face iz svijeta sporta, ali i estrade, istaknula se voditeljica Jovana Jeremić o kojoj od jučer bruje mreže. Naučila je podvoditi loptu u Jutarnjem programu koji je vodio nabrijani frajer, a nakon emisije objavila je video na svom Instagramu.

Naravno, video je popraćen posebnom porukom. Jovana je u svom stilu komentirala pobjedu Argentine, a posebno Messija kojeg je označila u objavi.

“Lionel Messi se smatra najvažnijim igračem u povijesti nogometa. Međutim, mnogi navijači sumnjaju da Argentinac nikada nije osvojio Svjetsko prvenstvo, naslov koji ga dijeli od najistaknutijeg čovjeka svih vremena. Večeras će promijeniti taj rezultat Engleski magazin “Four Four Two” objavio je reportažu u kojoj se Leo istaknuo kao najvažniji nogometaš u povijesti, ostavljajući Diega Armanda Maradonu na drugom mjestu, napisala je Jovana.

View this post on Instagram

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*