DEKOLTE KOJI UBIJA! Ima 43 godine i prava je BOMBA, srpska pevačica u brutalnom izdanju – Podigla nogu i SEVNULA! – Otprilike Novo
Portal January 4, 2023

Ivana Stamenković Sindi važi za jednu od najljepših domaćih pjevačica, a novim izdanjem je “oduvala”.

Bivša članica grupe Models i sudionica reality showa Ivana Stamenković Sindi prije nekoliko mjeseci napunila je 43 godine, a i dalje je na samom vrhu liste najljepših žena i nema konkurenciju. Cindy svakodnevno radi na savršenoj liniji i redovito posjećuje teretanu, a od njezinih fotografija muškarcima se “spuštaju čeljusti”.

Komplimenti se samo nižu, a nakon što je sve urazumila provokativnim videom i krupnim planom svoje zadnjice u tangama, Cindy je uzburkala mreže dubokim dekolteom i izazovnom minicom.

Uska kratka haljina imala je veliki otvor na prsima, te je isticala bujno poprsje, a obožavatelji su je okarakterizirali kao “ubojiti dekolte”. Koliko je haljina kratka dokazala je i kada je podigla jednu nogu, a crne gaćice su “spale” i “imale smisla” njenim fanovima na Instagramu.

Ivana Stamenković Sindi ima kćerku Petru koju je dobila s bivšim suprugom za kojeg se udala kada je imala 26 godina, a zbog razvoda je proživljavala agoniju. Nažalost većine muškaraca koji za njom uzdišu, Ivana je u sretnoj vezi, a poznato je i kako izgleda njezina bolja polovica – kažu da su savršen par!

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*