MILJANA JAŠE KO NA HIPODROMU: Zola zakucao Kulićevu vrelom akcijom, pršti na sve strane! – Otprilike Novo
Portal January 5, 2023

Miljana Kulić definitivno je jedna od najpoznatijih učesnica rijalitija koja se ikada pojavila u rijalitiju. Da podsjetimo, ona je sasvim slučajno postala poznata nakon sezone Zvezda Granda u kojoj se pojavio poznati srpski pjevač Darko Lazić, a ona ga je bukvalno jurila, pratila u kući, a u jako velikom broju slučajeva znala je da čekao ga je pred kućom.

Stokeri su na Zapadu toliko popularni da su ljudi koji prate javne osobe i ne daju im mira. Miljana je tako postala prva balkanska ložačica, a mediji su počeli da pišu o njoj. Željko Mitrović je odmah nanjušio svoju priliku i angažirao ga u prvoj sezoni Zadruge. Od tada do danas neizostavan je dio svakog reality showa.

Koliko je cijeni i poštuje jer zna da mu ona donosi novac govori i podatak da je plaća gotovo 300.000 eura po sezoni, a opet Miljana mu, s druge strane, donosi gledanost. To je svakako slučaj ove sezone, kada je u naletu na Zolu i Bebica. Gledaocima je to malo čudno, ali nije ni njoj, koja ove sezone jednostavno sjedi na dvije stolice, njih dvoje se svađaju i kako je Miljana jednom rekla, ljubavi je dovoljno za oboje.

Majka Marija je u rijalitiju Zadruza, a čuva unuka Željka, koji je zajedno sa njima, i stalno upozorava Miljanu da joj ova kombinacija može doći glave. Ne osvrće se na sve to, no sinoć je zamijenila bebu sa Zolom, a ako ste propustili sinoćnje događanje, bilo je i više nego vatreno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*