NAJBOGATIJI KLINAC DEVEDESETIH OŽENIO VODITELJKU: Mandić od oca nasledio milione, na garderobu davao 40.000 maraka – Otprilike Novo
Portal January 17, 2023

Sin Milenka Mandića, ubijenog s Arkanom 2000. Bio je u braku s Marinom Kotevski 5 godina.

Srce voditeljice Marine Kotevski osvojio je Aleksandar Mandić, sin Milenka Mandića, koji je 15. siječnja 2000. izgubio život kad i Arkan. Sportski menadžer je nakon očeve smrti naslijedio ogromno bogatstvo, a ostalo mu je vrlo imućno dijete, koje je nosio od svoje sedme godine, pejdžer, imao je auto, markiranu garderobu… Također, naslijedio je dosta nekretnina.

Pisalo se da ima vilu na Avali koju je kasnije prodao jednom nogometašu, sedam stanova… a bogatstvo mu je procijenjeno na 4 milijuna eura. Za pet godina Aleksandar je potrošio sve, jer ga je, kako je jednom rekao, ulica uzela pod svoje.

Aleksandar je danas u sretnom braku s Marinom Kotevski. Vjenčali su se u svibnju 2016., a 2017. postali su roditelji.

Prije nje bio je u vezi s njezinom kolegicom Marijanom Mićić. Jednom prilikom je za Mondo Mandić priznao da je izgubio sve. “I ja sam prošla kroz tu kletvu ‘uvijek sam imala, pa nisam imala’ i najgore je kad s nekim moraš razgovarati, pored računa od 30, 40 tisuća maraka u buticima za markirane stvari i izlasci po gradu po 2-3 tisuće eura, nije ni bitno… Da sad dođem nekoga pitati, ali… Takav je život!” zaključio je najbogatiji klinac devedesetih.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*