INDI ODLUČILA DA PROGOVORIO O SUKOBU SA EDITOM: Otkrila razlog TUČE sa sestrom !! – Otprilike Novo
Portal January 28, 2023

Pjevačica Indira Indi Aradinović oglasila se nakon snimke tučnjave sa svojom sestrom Editom Aradinović koja je osvanula u javnosti.

Naime, Indi je istaknula kako svaka obitelj ima dobrih i loših trenutaka, a potom objasnila što se dogodilo.Dragi moji pratitelji i mediji, da ne moram svima pojedinačno odgovarati: Vezano za novonastali video koji kruži portalima i mrežama. Svaka obitelj ima dobre i loše trenutke.

S obzirom na to da smo oboje emotivni, energični, temperamentni i, što je najvažnije, pošteni, rođeni u istom znaku, logično je da ponekad dođe do obiteljske svađe.

Ovo nam je uostalom i jako smiješno. Neka bude gotovo! Nas dvije smo zauvijek sestre, uvijek ćemo biti tu jedna za drugu, jer se volimo više od svega na svijetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da neće biti još jedne “tučnjave”, možda i uživo.

Vole vas cure Aradinović – napisala je Indi na Instagramu.Podsjetimo, oglasila se i Edita Aradinović koja je istaknula kako unatoč današnjoj situaciji ne planira “blatiti” sestru te neće davati izjave.

– Braća i sestre! Prijatelji. Neprijatelji, posebno ti. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako obitelji funkcioniraju, a kako ne funkcioniraju.

Šalite se ako mislite da ćemo ona ili ja davati bilo kakve izjave i baviti se tim glupostima. Možda se do tada opet posvađamo, ali s pravom, s obzirom da smo tu kao dva pijanca ispred supermarketa – napisala je, pa dodala:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*