ZA MOG MUŽA REDOVNO MISLE DA MI JE OTAC: Meni ne daju više od 16 godina, a ne biste poverovali koliko zapravo imam! (FOTO/VIDEO) – Otprilike Novo
Portal February 1, 2023

U nastavku današnjeg članka imamo za vas vrlo zanimljivu temu koja se odnosi na bračni par koji izaziva razna mišljenja i komentare u javnosti. Oni su Karolin i Dru, i kada ih neko vidi misle da je Karolin jako mlada, pa joj daju između 16 i 26 godina, a ona zapravo ima 30 godina, ali je prilično niska i sitna žena, koja naspram muža koji je visok skoro dva metra i koji je krupan muškarac, izgleda kao devojčica.

Zato se mnogi šokiraju kada čuju da je majka troje djece i da ima 30 godina. To je ona rekla, a Daily Mail je objavio sljedeće: „Uvijek sam izgledala mnogo mlađe, nije se to dogodilo odjednom. U osnovnoj školi su mislili da sam u vrtiću, dok su u srednjoj mislili da sam u osnovnoj školi. Navikla sam da ljudima izgledam oko 10 godina mlađe. Nedavno su u našoj kući bili majstori i uvek su mislili da sam ja najstarija ćerka“, rekla je ona.

Kao što smo već naveli, njen muž je visok skoro dva metra i veoma je krupan muškarac, a njen muž je samo 4 godine stariji, što znači da ima 34 godine. Na ovu temu je dalje rekla: „Smatra se da je moj muž mnogo stariji od mene i barem 10 godina, ako ne i 20. Istina je da izgleda starije, ali na njega ne utiču komentari sa društvenih mreža ili slučajni prolaznici. Zajedno smo više od 10 godina, tako da smo zaista navikli na svakakve komentare. Gotovo uvijek misle da je on moj otac. Međutim, ja sam zrela samostalna žena od 30 godina i ne osjećam potrebu nikome ništa dokazivati”, rekla je Karolin. Vaše mišljenje?

@lynwithoutline

Guess our age gap. #marriagehumor #heightdifference #agegapcouple #husbandandwife ALSO I AM AN ADULT (we are closer in age than you think ????)

♬ kodak catching paper planes by vatolocz – VL

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*