ZVEZDAN NAPRAVIO DETE STUDENTKINJI! Slavnić joj dao NOVAC i naterao je da AB0RTIRA, Ana danima bila na LEKOVIMA! ISPLIVALI Š0K DETALJI! – Otprilike Novo
Portal February 1, 2023

Za danas se bavimo temom realityja, te trenutno najaktuelnijom pričom koja je vezana za Zvezdana i njegovu javnu prevaru. On i Anđelo prevarili su Anu koja je prije nekoliko dana ušla u reality show i napravili opći kaos. Zvezdan i dalje ne zna šta će sa sobom, prekida s Anjeli pa joj se opet vraća, a Anu na sve načine pokušava spriječiti da progovori jer se očito boji svega što ona može reći pred kamere.

Prilikom ulaska u reality show Ana je ispričala kako je prethodnih mjeseci saznala da ju je Zvezdan varao i prije, čak i neposredno prije početka Zadruge, a sada je za domaće medije progovorio Anin obiteljski prijatelj koji je otkrio kako je Zvezdan varao Anu sa studenticom Fakulteta strojarstva, da joj je čak i napravio dijete, a kada je Ana za sve to saznala, danima je bila na lijekovima. Stoga je rekla sljedeće: “Zvezdan Slavnić je oduvijek bio poznat kao varalica i nevjerni muž”. Znali su to svi osim Ane, koja se nije obazirala na glasine, vjerojatno ne želeći bez nje. Nije željela probleme u vezi, znala je da čak i ako mu nešto kaže, to neće ništa promijeniti. Do nje su dolazile razne informacije, no ona ga je štitila i tvrdila da su sve samo tračevi i da to rade ljubomorni ljudi koji ih žele rastati. “Mrze nas jer smo savršen par.

Žene režu vene za Zvezdana, htjele bi da je njihov. Zato ga izmišljaju i kanaliziraju. Htjeli bi nas vidjeti rastavljene. Odmah bi nasrnuli na njega da ga uhvate. Zlo je svuda oko nas – govorila mi je uvek kada bi čula glasine da je Zvezdan vara i da je sa nekom lakom devojkom. Dok je ona živjela u iluzijama da su savršen par na kojem su svi zavidjeli i htjeli ga uništiti, on ju je varao na sve načine, a njemu je išlo na ruku što je Ana odbijala sve te priče – ispričao je obiteljski prijatelj Zadrugareve supruge novopečena sudionica, počinje priču Zadruga”, koja je u reality show ušla kako bi uništila svog muža”, rekla je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*