ŽESTOKA AKCIJA BEZ POKRIVAČA! Zvezdan dohvatio ljubavnicu – Anđela stenje, Slavnić daje sve od sebe! TRESLI se zidovi! – Otprilike Novo
Portal February 15, 2023

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ponovo su se pomirili, a onda je uslijedila žestoka akcija u krevetu.

U Zadruzi je došlo do žestoke tučnjave između Zvezdana Slavnića i njegove bivše nevjenčane supruge Ane Ćurčić, kada je on Anu gađao punim pekarskim ovalom. Zvezdan je izjavio kako želi prekinuti svaku komunikaciju s Anom, a nakon što se smirio, vratio se Anđeli Đuričić s kojom je varao nevjenčanu suprugu. Anđela i Zvezdan završili su u izolaciji, a on je njenu poruku “laku noć” shvatio kao zeleno svjetlo da spoje krevete.

Nježni poljupci postajali su sve strastveniji, a Anđeli očito nije smetalo što je do maloprije poljubio i Maju Marinković, doduše u obraz. Nakon što su počeli još strastvenije da se ljube, Zvezdan je tada skinuo majicu i namjestio pokrivače kako se slučajno ne bi pomjerili.

Ona je stenjala kao da joj je prvi put da ima odnose s njim, a on se svim silama trudio promijeniti što više poza i podsjetiti bivšu na razdoblje kada su imali troje djece, sanjali kuću i dva psa. Uslijedila je najžešća akcija, tresli su se i zidovi, a Zvezdan i Anđela su čak i otkrile glave.

Anđela je bila baš bučna, dala je sve od sebe da je čuju cijeli Šimanovci svi misle da je najviše stenjala radi toga da je čuje i supruga Zvezdana, Ana Čurčić

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*