G0LA SARA JO! SKORO 30.000 LAJKOVA ZA PAR SATI! Snimak napravio haos, komentari pljušte – “Bolja od Dženifer Lopez” – Otprilike Novo
Portal February 15, 2023

Novi spot pjevačice Sare Jo uzburkao je strasti na društvenim mrežama.

Pjevačica Sara Jovanović, zaljubljena u plesača i koreografa iz Slovenije Žigu Sotlara, zablistala je na dodjeli MAC-a, a mnoge je privuklo to što se na dodjeli prestižnih glazbenih nagrada pojavila u stajlingu sličnom kao i njezina suparnica s Eurosonga. pažnje javnosti Konstruirati.

Sara važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na domaćoj javnoj sceni, a nerijetko napravi pomutnju izazovnim snimkama koje podijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ni sada nije bilo drugačije.

Pjevačica je objavila nekoliko snimaka sa seta, a čini se da na sebi nije imala ništa od odjeće, barem kada je u pitanju gornji dio. Kamera je snima, a video koji je objavila na Instagramu u samo nekoliko sati prikupio je gotovo 30.000 lajkova. “Pružali” su pohvalni komentari na račun njezina izgleda, a mnogi su istaknuli kako neodoljivo podsjeća na Jennifer Lopez, čak i da je bolja od nje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*