STRIPTIZETA OTKRIVA TAJNE MRAČNOG POSLA! Uzimaju od plesačica OGROMAN NOVAC: Umesto da zaradim, iz kluba sam izašla sa minusom! – Otprilike Novo
Portal February 21, 2023

Rayne World ima 20 godina i striptizeta je. No stvarnost posla ove plesačice puno je teža. Svaku večer počinjete u minusu, prije nego što pokušate sakupiti dovoljno novca da ostvarite profit. Ne postoji osnovna plaća, umjesto toga svake noći zarađujete drugačiji iznos.

Kućna naknada je naknada koju plaćate klubu za priliku da radite tu noć, a zadržavate sve što zaradite iznad tog iznosa

. Obično se kreću između 20 i 150 funti, ali čuo sam da ljudi plaćaju oko 500 funti u nekim klubovima tijekom posebno prometnih večeri. Klubovi također mogu naplatiti proviziju, pa uzimaju postotak od svakog vašeg plesa, a gotovo sve VIP sobe imaju proviziju.

Obično je između 30 – 50 posto. Mnogi klubovi u Londonu očekuju da osoblju date napojnicu povrh ovih naknada.

Najviše što sam ikada platio u kući bilo je 200 funti. Uključujući VIP naknade, definitivno sam platio više! – rekla je za “Daily Star” i dodala:

– Dakle, u nekim klubovima morate platiti kućnu pristojbu unaprijed, au nedavnom TikToku – što sam učinio dok sam radio u Londonu, platio sam kućnu pristojbu od 90 £ i otplesao samo jedan ples od 20 £ na početku večeri, tako da off sam otišao sam na -70 funti. To mi je bio najveći gubitak novca do sada – ističe ona.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*