ZAHVALJUJUĆI ZADNJ1C1 ZARADILA BOGATSTVO! Stanija počastila jači pol novim fotkama i priznala: UZIMAM OGROMNU LOVU ZA 3 MINUTA – Otprilike Novo
Portal February 21, 2023

Stanija Dobrojević već godinama privlači veliku pozornost na društvenim mrežama, gdje često objavljuje fotografije u provokativnim izdanjima.

Sada je otputovala na Kopaonik, gdje se redovno reklamira, i počastila obožavatelje vrućim kadrovima.

Naime, pozirala je u donjem rublju, dok je u prvom planu bila njezina stražnjica, a ovom objavom izazvala je brojne komentare, a na neke je odlučila i odgovoriti.

Jednom obožavatelju toliko su se svidjele njezine provokativne fotografije da je starleti napisao kako njezina “gu.. vrijedi milijune”.

OVDJE

Dobrojevićeva mu je neskromno odgovorila: “Znam, vrijedi! Pobjednica “Farme” i bivša učesnica “Zadruge” kaže da na Instagramu i “Samo ograda” zarađuje mnogo novca zahvaljujući izazovnim fotografijama svoje zadnj1ce.

– U jednom trenutku života poželjela sam pjevati. Međutim, brzo sam odustala. Kad sam vidio koliko moram putovati, putovati, nastupati po zagušljivim klubovima, shvatio sam da to nije posao za mene. Lakše mi je zaraditi fotkajući se za Instagram i “Only fans”!

Uslikam svoju zadnjicu u tri minute, a dobijem super plaću – objasnila je Stanija, a na pitanje planira li osigurati svoju zadnjicu, poput svjetski poznate glazbene i glumačke zvijezde J.Lo, odgovara:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*