IZBACILI JE IZ TERETANE ZBOG PR0V0KAT1VNIH SLIKA: Tviter GOREO zbog ovakvog ponašanja prema LEPOTICI (FOTO) (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal March 4, 2023

Shirles Larson bila je članica teretane šest godina, no nakon što je uhvaćena kako se slika za Instagram tijekom vježbanja, izbačena je iz teretane, što je brzo podijelila na svom Twitteru.

Objasnila je da je “izbačena iz male kvartovske teretane u kojoj je bila član šest godina jer je napravila neke bezobrazne fotografije” i objavila ih na Instagramu. Tweet je uključivao jednu od fotografija u svlačionici njezine sada- nekadašnja teretana.

Na njoj nosi sportski grudnjak i kratke hlačice, kao i na većini fotografija koje snima u teretani dok vježba.

I to nije sve, na Instagramu je objavila niz fotografija u istom s*xy izdanju za vježbanje i ubrzo se pohvalila:

OVDJE

– Evo me u svojoj novoj teretani, okrećem novi list – napisala je.U objavi na Instagramu Shirls je nastavila raspravljati o incidentu, objasnivši da je reakcija osoblja bila više nego neukusna, prenosi Daily Star.

– Slobodna sam, društvena, imam dobar odnos prema sebi i svjesna sam da sam takva kakva jesam bez obzira kako se oblačim – napisala je.

Kazala je i da poštuje ljude “bez obzira na to kako se oblače, ponašaju i pridržavaju li se nekih društvenih standarda”.

Mnogi su podržali bijesnu objavu fitness modela, prozvavši teretanu za njihovo “toksično” ponašanje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*