ISPLIVALE EKSPL1CITNE FOTKE ZG0DNE UČITELJICE: Njene G10L1ŠAVE SLIKE kružile školom, a sada ZARAĐUJE MILIONE (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal March 4, 2023

Bivša učiteljica Courtney Tilia sada zarađuje desetke tisuća eura mjesečno od OnlyFansa, platforme na kojoj objavljuje er  e sadržaje, a korisnici joj plaćaju da ih gleda.

Ova djevojka svojevremeno je radila u školi za djecu s poteškoćama u razvoju i već tada je plijenila pažnju svojim izgledom, a ujedno ga je pokušala iskoristiti i probiti se u svijetu fotomodela.

Tada su nastale neke njezine škakljive i kompromitirajuće fotografije koje su pronašli njezini kolege iz škole, no ona zbog toga nije snosila posljedice, niti je ostala bez posla, posebno su se, očekivano, zaintrigirali očevi.

OVDJE

No ubrzo je shvatila da više ne želi raditi u školi pa je dala otkaz i počela se baviti poslom koji je oduvijek željela raditi, doduše u malo drugačijem obliku, ali od

kojeg će moći puno zaraditi Otvorila je profil na platformi OnlyFans i počela objavljivati ​​er… fotografije i videa, a to korisnicima naplaćuje.

I ubrzo je stekla veliki broj pretplatnika, a sada zarađuje ozbiljan novac.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*