Ostat ćete u š0ku kad čujete koliko godina ima SANJA KUŽET, a tek da vidite najnoviju sliku koja oduzima dah, uhh – Otprilike Novo
Portal March 5, 2023

Sanja Kužet jedna je od najpoznatijih voditeljica.

Karijeru je započela 2003. godine. Na TV Pink vodila je vremensku prognozu u jutarnjem programu. 2012. godine postala je Bingo djevojka i vodila ovu igru ​​na sreću.

Uslijedio je angažman u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda” i autorskom projektu “Halo, halo” na kanalu Grand. U petom 2014. Sanja je bila bolesna pa ju je zamijenila kolegica Dragana Katić. Ubrzo se oporavila i vratila na male ekrane.

U devetom mjesecu 2016. otišla je na porodiljsko bolovanje, a u “Zvezdama Granda” zamijenila ju je kolegica Sanja Ćulibrk. Sanja se okušala i kao glumica. Godine 2006. utjelovila je ulogu Senke u tinejdžerskoj horor-komediji. Iste godine imala je epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji “U doba nevinosti”.

Sanja je godinu dana bila u braku sa Zoranom Piperom. Godine 2009. rodila je sina kojem je dala ime Andrija. Par se odlučio razvesti i ostali su u dobrim odnosima. Mediji su je povezivali sa šefom orkestra Grand produkcije Aleksandrom Sofronijevićem, no voditeljica to nije potvrdila.

Rođena je 9. 8. 1983. (39 godina) u Beogradu, a mnogi se začude kada pročitaju ovaj podatak i pomisle da je greška, iako voditeljica izgleda mladoliko, to je njena godina rođenja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*