NAZVALA GA “ŽIVOTNOM GREŠKOM”, PA OBJAVILA NJEGOVE PRIVATNE SLIKE! Šok potez Karleuše – Duško u NEVIĐENIM izdanjima! – Otprilike Novo
Portal September 8, 2023

Popularna pop-folk pjevačica iz Srbije Jelena Karleuša podijelila je niz fotografija s nogometašem Duškom Tošićem, a prigoda je sve oduševila.

Domaća javnost danima bruji o njenoj burnoj vezi Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića, kojeg je pjevačica u posljednjem intervjuu medijima nazvala svojom “životnom greškom”.

Srpska pjevačica je istaknula kako joj nogometaš “na sve načine pokušava zagorčati život”, a Duško joj je odlučio ubrzo uzvratiti citatom Ive Andrića. Karleuša mu ni tada nije ostala dužna te je na svom Instagramu napisala kako su mu “tabloidi važniji od obitelji”, a sada je sve iznenadila kada je objavila i privatne obiteljske fotografije.

Pop folk pjevačica se oglasila povodom rođendana njihovih kćerkica Atine i Nike, te im javno čestitala nizom fotografija s Duškom. Srpska pjevačica se prisjetila najdražih uspomena iz prošlosti, pa su tako njeni pratitelji na društvenim mrežama mogli vidjeti kako obitelj uživa u druženjima, putovanjima i proslavama, a stiče se dojam da je sada sve u najboljem redu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*